آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 139
بازدید هفته : 50
بازدید ماه : 388
بازدید کل : 6935
تعداد مطالب : 250
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
وزیر ارتباطات از انجام کاری بزرگ در مسیر پیشرفت علمی ایران با یاد شهدای «پرواز بیبازگشت» و با همکاری وزیر علوم و روسای دانشگاه های شریف، تهران و امیرکبیر خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود، نوشت: با رئیس جمهور صحبت کردم و با نظر مساعد ایشان، امروز عصر با وزیر علوم و روسای دانشگاه های شریف، تهران و امیرکبیر جلسه مهمی داریم، تا با یاری همه نخبگان این دانشگاهها و به یاد و نام عزیزان «پرواز بیبازگشت»، یک کار بزرگ را در مسیر پیشرفت علمی ایران آغاز کنیم.
وی با انتشار این عکس از دو تن از شهدای سانحه هوایی هواپیمای اوکراین نوشت: حتما این عکس رو در فضای مجازی دیدهاید، تصویری از سردار دلها و دو شهید حادثه هواپیمای اوکراینی.
دیشب به نمایندگی از دولت، سری به منزل «محمد صالحه» زدم و به پدر ومادر داغدارش تسلیت گفتم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: پدر و مادرش کوهی از استقامت بودند، مادرش میگفت: «داغ محمد برایم بسیار سنگین بود، اما خبر شهادت سردار، برایم جانکاهتر بود». پدرش هم میگفت: «پسرم قبل از نخبه بودن، بااخلاق بود، به داد و مشکلات برادران و خانوادهاش میرسید، همه دوستش داشتند، مسئولین هم باید به داد مردم برسند، تا کسی جرات نگاه چپ کردن به کشور ما را نداشته باشد».
وی ادامه داد: دیدار ما در آن خانه صمیمی، چند ساعتی طول کشید و مادر محمد البته توصیههایی هم به خودم داشت: «پسرم! خوی اشرافی گری نگیری یک وقت، ساده زندگی کن. دوم اینکه محمد دوست داشت توی حوزهی فضای مجازی برای ایران کاری بکند، از دست تو برمیآید، این را پیگیری کن».
جهرمی خاطرنشان کرد: در این زمینه با رئیس جمهور صحبت کردم و با نظر مساعد ایشان، امروز عصر با وزیر علوم و روسای دانشگاه شریف، تهران و امیرکبیر جلسهی مهمی داریم، تا با یاری همهی نخبگان این دانشگاهها و به یاد و نام همهی عزیزان «پرواز بیبازگشت» یک کار بزرگ را در مسیر پیشرفت علمی ایران آغاز کنیم. بسمالله الرحمن الرحیم!
منبع: سایت خبری خبرینو
مصوبه سیاسی و مضحک کنفدراسیون فوتبال آسیا با فشار عربستان - کویت - بحرین و بازیگردانی شیخ سلمان
کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از ۴۸ساعت پرتنش با فوتبال ایران و خبرپراکنی های مداوم رسانه های عربی ، سرانجام تصمیم سیاسی خود علیه ایران را رسمی و قطعی کرد و نمایندگان ایران را از میزبانی در فصل جاری محروم نمود، تصمیمی که پیش تر با مخالفت شدید و تهدید به کناره گیری تیم های ایرانی مواجه شده بود.
به گزارش تابناک ورزشی، ای اف سی که در آخرین روزهای هفته گذشته تصمیم کمیته مسابقات خود مبنی بر محرومیت ایران از میزبانی خانگی در لیگ قهرمانان آسیا را طی یک نامه اعلام کرده بود، با وجود واکنش شدید و قاطع فدراسیون و تیمهای ایرانی، مصوبه ابتدایی خود را عملی کرد تا چهار نماینده کشورمان در آستانه ترک مسابقات و البته جریمه و محرومیت سنگین قرار گیرند.
تشکیلات مدیریت فوتبال آسیا نظر آخر و قطعی خود را درباره میزبانی تیم های ایرانی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد و با وجود خسارت هایی که به اعتبار و درآمدزایی این نهاد وارد خواهد شد، بر اساس تصمیمی بحث برانگیز و کاملا مشکوک به دخالت سیاست، فوتبال ایران را از میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا طبق مصوبه کمیته مسابقات AFC محروم نمود.
بر این اساس کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از بررسی بیشتر این موضوع در کمیته مسابقات و کمیته اجرایی خود، بعدازظهر امروز (یکشنبه) به طور رسمی اعلام کرد نمایندگان ایران یعنی پرسپولیس تهران، سپاهان اصفهان، استقلال تهران و شهرخودرو مشهد تا اطلاع ثانوی حق میزبانی در کشور خود را ندارند و باید از دیگر تیمهای آسیا در کشوری بیطرف میزبانی کنند.
این رسانه سعودی مدعی شده که دلیل این موضوع امتناع همه داوران از داوری و قضاوت در مسابقات لیگ قهرمانان 2020 در خاک ایران است.
به نوشته مصر الان ، کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از رای مقدماتی که درباره لغو میزبانی تیم های ایرانی صادر کرد امروز تشکیل جلسه داد. براساس رای نهایی که کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز اعلام کرد نماینده های ایران در لیگ قهرمانان از امتیاز میزبانی محروم شدند.
بر این اساس نمایندههای ایران اگر میخواهند که در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنند باید زمین بی طرف را انتخاب کنند که با توجه به نامه مشترک چهار تیم برتر ایرانی، آنها از فصل جاری رقابت ها انصراف داده اند و زیر بار این رای جنحالی و سیاسی که از جنبه های اقتصادی نیز توجیه پذیر و قابل دفاع نیست، نرفتند.
بعضی سایت های عربی مثل ارم نیوز، کورة آنلاین و شبکة ابوظبی تاکید کردند که این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا تنها شامل لیگ قهرمانان آسیا نمیشود، بلکه هرگونه بازی در چارچوب فوتبال آسیا در زمین ایران تا اطلاع ثانوی ممنوع است و به این ترتیب این تصمیم شامل بازی های ملی شده و دامنه آن گستردهتر است.
منبع: سایت خبری خبرینو
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ورود یک مار کبرا به خوابگاه دانشگاهی در هندوستان خبرساز شد. این مار سمی که بیش از ۲ متر طول داشت پس از ورود به خوابگاه موجب رعب و وحشت دانشجویان دختر شد. این اتفاق در تاریخ ۱۸ ژانویه در خوابگاه دانشجویان دانشگاه بهاراتیار در شهر " کویمباتور" واقع در ایالت تامیل نادو در جنوب هند رخ داد.
ویدئویی که توسط یکی از شاهدان عینی و با تلفن همراه تهیه شده است این مار کبرا در خوابگاه دانشجوبان نشان میدهد. در این ویدئو مشاهده میشود این مار پس از پیمودن مسیر راهرو وارد سرویس بهداشتی خوابگاه دانشجویان میشود. در ویدئوی منتشر شده صدای چند دانشجوی دختر که با دیدن این مار کبرا دچار ترس و وحشت شده اند شنیده میشود.
بلافاصله مسئول خوابگاه دانشجویان با مسئولان مربوطه تماس و یک تیم از اداره جنگلبانی هند در محل حادثه حاضر شدند. چند پرسنل جنگلبانی با ورود به خوابگاه و استفاده از تجهیزات مخصوص این مار شکار و این جانور را از این محل به بیرون منتقل کردند. خوشبختانه با هوشیاری دانشجویان با وجود ورود این جانور خطرناک به داخل خوابگاه به کسی آسیب وارد نشد.
گفتنی است؛ ورود این مار کبرا به داخل خوابگاه دانشجویان هندوستانی در حالی خبرساز میشود که اوایل امسال نیز ورود یک مارشاه کبرای ۴.۵ متری به داخل یک خانه روستایی در "رایاگادا" هند خبرساز شده بود. زن میانسال هندی که برای پختن غذا وارد آشپزخانه شده بود ناگهان این مار را مشاهده کرد.
منبع: سایت خبری خبرینو
منبع: سایت خبری خبرینو
موتور را پارک کرده و روی آن نشسته بودم که ناگهان یک موتور از داخل خانهای بیرون آمده و به موتوری که سوارش بودم زد، این ضربه به قدری شدید بود که موتور چرخید و من را به سمتی پرتاب کرد. به دلیل این تصادف ۹ روز در بیمارستان بیهوش بودم و بعد از به هوش آمدن تازه متوجه شدم که چه اتفاقی برای من رخ داده است.
کارگردان فیلم سینمایی «مشت آخر» ماجرای تصادفش را تعریف کرد.
به گزارش مهر، فخیمزاده که این روزها پس از ۱۴سال با «مشت آخر» به پرده سینماها بازگشته است ماجرای تصادفش حین فیلمبرداری این فیلم را اینطور تعریف میکند: ««مشت آخر» را جلوی دوربین برده بودم که تصادف کردم. این اتفاق یک اتفاق عادی نبود. در واقع ماجرا از این قرار بود که در یکی از روزهای فیلمبرداری، تصمیم گرفتم با مدیر تولید فیلم که یک موتور داشت، برای پیدا کردن فضاهای مناسب برای فیلمبرداری بروم. پشت موتور نشستم، در طول جستجوی لوکیشن مناسب، به یک مکان مناسب برای فیلمبرداری رسیدیم و از مدیرتولید فیلم خواستم که بررسی کند این مکان را میتوان برای فیلمبرداری گرفت یا خیر.
موتور را پارک کرده و روی آن نشسته بودم که ناگهان یک موتور از داخل خانهای بیرون آمده و به موتوری که سوارش بودم زد، این ضربه به قدری شدید بود که موتور چرخید و من را به سمتی پرتاب کرد. به دلیل این تصادف ۹ روز در بیمارستان بیهوش بودم و بعد از به هوش آمدن تازه متوجه شدم که چه اتفاقی برای من رخ داده است. بعد از اینکه کمی حالم بهتر شد، تصمیم گرفتم که این فیلم را به پایان برسانم چرا که اگر عوامل فیلم بیشتر از این معطل میشدند، به سختی میتوانستم آنها را دوباره جمع کنم.
در نهایت برای ادامه فیلمبرداری دوباره به لوکیشنهای مورد نظر رفتیم و کار را دوباره آغاز کردیم، در آن روزها حال من خوب بود، اما بعد از بازگشت به تهران احساس کردم در شرایط مناسب فیزیکی نیستم، به دکتر مراجعه کردم و یک ام.آر. آی از من گرفت و در نهایت تصمیم گرفته شد تا به سرعت عمل شوم. تاکید میکنم که بیشترین سکانسهای فیلم را در همان حال مریضی بعد از تصادف کار کردهام.»
منبع: سایت خبری خبرینو
منبع: سایت خبری خبرینو
وزیر کشور با اشاره به بررسی موضوع وجود قرص در کیکهای خوراکی از سوی ناجا و وزارت اطلاعات، گفت: عدهای از افراد این کار را بعد از خرید کیک انجام داده بودند که بازداشت هم شدند و برخی آن را برای کار تفریحی انجام داده بودند.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصرروز دوشنبه در پایان جلسه ستاد هماهنگی اطلاع رسانی اقتصادی کشور گفت: اعضا گزارشی که از مصوبات جلسه قبل داشتند ارائه دادند که نشان میدهد صد در صد مصوبات پیگیری شده است. از جمله موضوعات این جلسه صد قلم کالای مورد رصد وزارت صمت بود که مطرح شد و میانگین قیمتها و صد کالا نسبت به قبل کاهشی بوده که حدود ۵درصد، بالای ۵درصد و ۱۰در صد را تشکیل میدادند، اما بین یک تا ۲درصد افزایش قیمت داشتند.
وی اضافه کرد: مساله بعدی با توجه به ایام پایان سال بحث واردات کالاهای اساسی بود، بازار نسبت به کالاهای اساسی چه مصرفی و چه واسطهای باید مراقبتهای لازم را داشته باشد. امسال۱۷میلیون تن واردات در ۱۳قلم کالای اساسی داشتیم که سال گذشته ۱۳میلیون تن بوده است. بانک مرکزی همه منابع ارزی لازم را تخصیص داده و هیچ نگرانی در خصوص کالاهای اساسی نداریم و نخواهیم داشت.
وزیر کشور گفت: مساله بعدی موضوع گردشگری و فضایی که ایجاد شده، بود که احتمال میدهیم با توجه به فضای موجود در کشور نگرانی ایجاد شود، پیش بینی این است علی رغم تبلیغات منفی با برنامه ریزیهای انجام شده و مصوبات امروز میتوانیم وضعیت خوبی داشته باشیم و فضای گردشگری را در شرایط مناسب قرار دهیم. کارگروهی هم در این باره تشکیل شد. استانداران مسئول شدند با سرپرستی وزارت گردشگری این موضوع را پیگیری کنند. در حوزههای تبلیغی و حوزههای تخفیفی در برخی خدمات هم به صورت تشویق و هم به صورت الگویی پیشنهاد خوبی داشتیم که اگر انجام شود، شرایط بسیار بهتر خواهد شد.
وزیر کشور در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر وجود سم در برخی شیرهای مورد استفاده در جامعه، گفت: متاسفانه در صداوسیما مصاحبه غیر تخصصی انجام شد که مجری تخصص نداشت و کارشناس هم ملاحظات لازم را نداشت.
وی ادامه داد: از وزارت صمت و بهداشت و دستگاهها دعوت کردیم، دستگاهای اجرایی و کارشناسان نسبت به این موضوع اطمینان دادند که بالاترین استانداردها در تولید شیر رعایت میشود و جای هیچ نگرانی نیست. بالاتفاق همه دستگاهای کارشناس و اجرایی چه در بخش خصوصی و جه در بخش دولتی نسبت به این موضوع اطمینان دادند که هیچ نگرانی در خصوص مصرف شیر در کشور وجود ندارد.
رحمانی فضلی تاکید کرد: لبنیات و فرآوردههای لبنی از مهمترین صادرات ما است و از صداوسیما خواهش میکنیم دقت و مراعات کند که اقدامات اینگونه میتواند همه زحمات این حوزه را بر باد دهد.
وزیر کشور در مورد موضوع وجود قرص در کیکهای خوراکی، اظهار داشت: جریان کیکها هم در نیروی انتظامی و هم در وزارت اطلاعات بررسی شد و به این نتیجه رسیدند که عدهای از افراد این کار را بعد از خرید کیک انجام داده بودند که بازداشت هم شدند و برخی آن را برای کار تفریحی انجام داده بودند.
منبع: سایت خبری خبرینو
خودرو آبسوز، نام اختراع جدیدی است که بعد از طرحهای ترافیک، زوج وفرد و ... ایران را از آلودگیهوا نجات بدهد؛ اختراعی رویایی که طرفدارنش آن را عامل نجات میدانند و به گفته مخالفانش، کلاهبرداری بیش نیست.
گرانی بنزین و آلودگی شدید هوا در مناطق مختلف ایران، دوباره تب بحثها درباره خودروهای آبسوز را افزایش داده است، خودروهایی که اگر مثل اسمش به جای بنزین، از آب انرژی بگیرد، دیگر کلید اصلی بسیاری از بحرانهای زیستمحیطی چه در ایران و چه در جهان پیدا شده است.
چند سال پیش بود که فردی با ارسال نامهای معصومه ابتکار، رییس وقت سازمان حفاظت از محیطزیست از اختراع خودرویی خبر داد که انرژی آن از آب تامین میشود، خودروهایی که در دنیا به خودرو آبسوز معروف هستند.
مخترعین در دنیا سالهاست که به دنبال اختراع چنین خودرویی هستند، خودرویی که شیوه کارکردش هم ساده است؛ مولکولهای هیدروژن آب را از اکسیژن جدا میکنید و بعد آن را میسوزانید تا سوخت تولید شود.
حالا با گذشت چند سال از این ماجرا با گرانی بنزین، شرکتی مدعی شده است که رویای مخترعین در سرتاسر دنیا را اجرایی را واقعی کردهاند، میگویند با ثبتنام در این سایتشان و پرداخت هزینهای چند میلیون تومانی خودروی شهروندان را آبسوز میکنند.
مخترع این سیستم به خبرگزاری تسنیم گفته بود: «فقط با نصب سامانهای بر روی خودروی شخصی که زمان نصب ان ۴۵ دقیقه طول میکشد و تهیه کردن قرص شیمیایی ساختهشده و استفاده در باک بنزین خودرو به همراه آب خودروی شما روشنشده و کار میکند. هزینه نصب سامانه در بازار با همکاری دولت ۶۰۰هزار تومان و بدون همکاری دولت ۲.۵ میلیون تومان هزینه میبرد که بعد از نصب آن میتوان با خرید قرصهایی با قیمت حداکثر ۱۰۰۰ تومان خودروی خود را آب سوز کرد.»
تا اینجا همهی داستان قشنگ است؛ هر راننده چند میلیون تومان پرداخت میکند و دیگر نه هوای شهر را آلوده میکند و نه نیازی به پرداخت هزینهی بنزین است.
اما داستان به این سادگیها نیست و گره عظیمی در آن وجود دارد که میتواند همه این رویا را به هم بزند؛ «انرژی جدایی هیدروژن از بنزین از کجا تامین میشود؟»
حسین رضا شهید زاده، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا، در این رابطه در گفتوگویی با خبرآنلاین گفت: «جدایی هیدروژن از آب خود نیاز به انرژی زیادی دارد و در نتیجه این چرخه اصلا به صرفه نیست. این کار شدنی هست، ولی شرایط خاص خودش را دارد و تلفات انرژی زیاد یکی از این شرایط است.»
از سویی استفاده از این نوع خودروها میتوانند پیامدهای ترسناکی هم داشته باشد، هیدروژن عنصر قابل اشتعالی است و، چون این عنصر به شکل گاز است به راحتی منفجر میشود.
همچنین به نظر میرسد، داستان کاهش انتشار آلودگی هوا با سوزاندان آب هم چندان واقعی به نظر نرسد.
شهیدزاده میگوید: «در این خودروها هیدروژن از مصرف انرژی زیادی به دست میآید که همین تامین انرژی میزان زیادی آلودگی تولید میکند. پس اگر به کل چرخه را نگاه کنیم عملا باز هم آلودگی زیادی به وجود میآید، البته محل تولید آلودگی از شهرها به نیروگاهها تغییر میکند.»
از سوی دیگر به نظر میرسد سازمان حفاظت از محیط زیست هم مانند چند سال پیش با این اختراع موافق نباشد و موضع آنها نسبت به چند سال پیش اصلا تغییری نکرده باشد.
بهزاد اشجعی، دبیر کمیته فنی صدور گواهی نامه زیستمحیطی، در این رابطه میگوید: «حقیقیت این است که این موضوع به لحاظ فنی امکان پذیر نیست و حداقل من که تخصصم مکانیک است، قانع نشدم. این طرح خام بود و ما را راضی نکرد. اصلا هیچ جایی این ایده تست نشده است. به هر حال باید مدارک به ما ارائه شود و اینکار صرفا ادعای مخترعین است. اما هنوز مستنداتی که عملکرد این سیستم را در کاهش آلودگی هوا اثبات کند، به سازمان محیط زیست ارایه نشده است.»
با وجود مخالفت سازمان محیطزیست، سایت ثبتنام برای آبسوز کردن خودروها راهاندازی شده است.
به طور کلی برای اختراع و تولید یک خودرو نیاز به دریافت مجوز از سازمان استاندارد و سازمان محیطزیست وجود دارد، اما در رابطه بحث «آبسوز کردن خودروها» تکلیف قانون دریافت محوز اصلا مشخص نیست.
دبیر کمیته فنی صدور گواهی نامه زیست محیطی، در این رابطه میگوید: «باید ببینیم این سیستم از کجا مجوز گرفته است، راه اندازی چنین سایتی باید چهارچوب داشته باشد. این موضوع چیز جدیدی است و باید درباره آن بحث شود. سازمان محیطزیست باید چنین قدرتی داشته باشد که در چنین مواقعی از آن مجوز دریافت شود.»
منبع: سایت خبری خبرینو
منتقدان شکارفروشی با حضور در نشستی در دفتر فرماندهی یگان محیط زیست با بیان اینکه فروش مجوز شکار به اتباع خارجی هیچ گونه توجیهی ندارد تخصیص پروانه شکار به اتباع خارجی را مصداق ترجیح منافع سوداگران شکار اتباع خارجی بر مصلحت محیط زیست کشور دانستند.
به گزارش تسنیم، در پی اعتراضات صورت گرفته نسبت به صدور 447 مجوز شکار از سوی سازمان حفاظت محیط زیست، صبح امروز برای نخستین بار نشستی با حضور منتقدان پروانههای شکار و مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست در دفتر فرماندهی یگان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
در این نشست، منتقدان با اشاره به اینکه بر اساس نظرات متخصصان، شرایط زیستگاهها و جمعیت حیات وحش کشور برای صدور مجوز شکار مناسب نیست، فروش 447 مجوز شکار چهارپا را تصمیمی غیرکارشناسی دانستند که بدون مشورت متخصصان و توسط افراد خاص و ذینفع اتخاذ شده و خواهان لغو آن شدند.
اما شهابالدین منتظمی، مدیرکل حفاظت و مدیریت حیات وحش با تأکید بر اینکه بر اساس سرشماریهای انجام شده جمعیت وحوش ظرفیت برداشت دارد از تصمیم سازمان حفاظت محیط زیست برای صدور مجوزهای شکار دفاع کرد.
جمشید محبتخانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست هم در این نشست با یادآوری این نکته که میلیونها سلاح مجاز و غیرمجاز در دست شکارچیان است، صدور مجوز شکار را راهکاری برای قانونمند کردن دارندگان سلاحها و جلوگیری از تخلفاتشان عنوان کرد.
این در حالی است که طبق اعلام مسئولان محیط زیست، سال گذشته 40 درصد از پروانههای شکار به شکارچیان خارجی تعلق گرفته است. پروانههایی که طبیعتا سهمی در قانونمند کردن شکارچیان داخلی و جلوگیری از تخلفات آنها ایفا نخواهد کرد.
بر این اساس، در نشست صبح امروز، منتقدان صدور پروانههای شکار با بیان اینکه فروش مجوز شکار به اتباع خارجی هیچ گونه توجیهی ندارد تخصیص ولو یک پروانه شکار به اتباع خارجی را مصداق ترجیح منافع سوداگران شکار اتباع خارجی بر مصلحت محیط زیست کشور دانسته و اعلام کردند در صورت صدور مجوز شکار برای اتباع خارجی، با برگزاری تجمعی قانونی، انتقاد خود را نسبت به فروش سرمایههای ملی کشور به نمایش خواهند گذاشت.
در پایان این نشست، سرهنگ محبتخانی، با بیان اینکه نظرات منتقدان صدور این پروانهها را با عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در میان خواهد گذاشت، اعلام نظر قطعی این سازمان در خصوص صدور یا عدم صدور 447 پروانه شکار چهارپا را به روزهای آینده موکول کرد.
حالا باید منتظر ماند و دید کلانتری، پس از شنیدن نقطهنظرات منتقدان صدور پروانههای شکار، چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد؛ مصالح محیط زیست کشور را ترجیح خواهد داد یا منافع برگزارکنندگان تورهای شکار را!
به گزارش تسنیم، طی ماههای گذشته بسیاری از متخصصان و پیشکسوتان محیط زیست از جمله بهرام کیابی، اصغر عبدلی، رضا علیزاده، اسماعیل کهرم، محمود کرمی، مجید مخدوم، مرتضی شریفی، اصغر محمدی فاضل و حسین آخانی و همچنین بسیاری از کارشناسان و سمنهای محیط زیستی، صدور پروانههای شکار را با طرح استدلالهای علمی مورد انتقاد قرار داده و سرشماریهای سازمان حفاظت محیط زیست را که بر اساس آن مجوز شکار صادر میشود زیر سوال بردهاند.
علی بختیاری، علی ابراهیمی، علی اکبری، سیدراضی نوری، علیمحمد شاعری، عباس پاپیزاده پالنگان، رسول خضری، جبار کوچکینژاد، مهرداد بائوج لاهوتی، علی وقفچی، اصغر سلیمی، فریده اولادقباد، عبدالکریم حسینزاده، عبدالله حاتمیان، ابوالفضل موسوی بیوکی، نصرالله پژمانفر، هاجر چنارانی، بهروز بنیادی، شمسالله شریعتنژاد و سیدحسین نقوی حسینی نیز از جمله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هستند که صریحاً نسبت به شکارفروشی سازمان حفاظت محیط زیست انتقاد کردهاند و با تاکید بر حرمت شکار لهوی از نظر فقها و با استناد به نظر متخصصان، صدور مجوز شکار را تفریحی را زیر سوال بردهاند.
منبع: سایت خبری خبرینو