آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 139
بازدید هفته : 153
بازدید ماه : 491
بازدید کل : 7038
تعداد مطالب : 250
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
یک کارشناس اقتصادی گفت: صادرات نفت ایران به چین تحت تاثیر توافق تجاری چین و آمریکا قرار نمیگیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مجید شاکری درباره ابعاد مختلف توافق تجاری جدید چین و آمریکا گفت: بعد از مطرح شدن توافق تجاری چین و آمریکا و این حقیقت که فاز اول این توافق شامل موضوعات مهمی در حوزه انرژی هم بوده افراد زیادی در ایران شانه بالا انداختند و گفتند با توجه به اینکه این توافق در حوزه انرژی هم است و با توجه به اهمیت و شمولیت این توافق در فاز اول، در واقع ایران توسط چین معامله شده است و تعاملات حوزه انرژی با چین نیز به بنبست رسیده است.
وی ادامه داد: این توافق را میتوان از ۳ منظر بررسی کرد. نکته اول این است که آیا ما با یک صلح فراگیر بین آمریکا و چین مواجه هستیم؟ نکته بعد اینکه آیا این توافق با توجه به مفاد آن و شرایط فعلی اقتصاد جهانی امکان تحقق را دارد؟ نکتهی سوم هم به طور خاص درباره مسئله ایران است. درباره این موضوع مطالبی که ذکر میکنم مربوط به رشتهتوئیت یکی از مقامات کاخ سفید در زمان ریاست جمهوری اوباما است که اطلاعات بسیار ارزشمندی در آن موجود است.
شاکری اظهار داشت: درباره نکته اول باید بگم که ما با یک صلح فراگیر بین آمریکا و چین روبرو نیستیم. درباره این توافق هیچ محدودیت زمانی و یا هیچ اشارهای به فاز دوم این توافق نشده است. چینیها به خوبی میدانند که سرنوشتی که آمریکایی برای آنها در نظر دارند چیزی شبیه اتفاقی است که بر سر ژاپن آمد که این کشور را از یک اقتصاد با شتاب بالا به یک اقتصاد رو به نزول سوق دادند.
این کارشناس اقتصادی گفت: ضمن اینکه باید توجه داشته باشید که برداشت چینیها با برداشت ما درباره عدالت متفاوت است و آنها خود رشد را عین عدالت میدانند. یعنی نابرابری برایشان مصداق بیعدالتی نیست بلکه عدم رشد مصداق بیعدالتی است و کند شدن رشد اقتصادی در چین برای آنها تبعات جدی حتی در زمینهی هویتی دارد. بنابراین در این توافق ما با چیزی جز یک تنشزدایی اولیه و موقت بین آمریکا و چین مواجه نیستیم.
وی خاطرنشان کرد: درباره تحقق یا عدم تحقق این توافق لازم است بدانید که یکی از الزامات اجرای این توافق این است که آمریکاییها ۲۰۰ میلیارد دلار بر صادرات خود به چین اضافه کنند. در جنگ تجاری بین آمریکا و چین سالی ۲۰ میلیارد دلار کاهش صادرات از آمریکا به چین وجود داشت و افزایش ۲۴۰ میلیارد دلاری صادرات به چین تا سال ۲۰۲۲ یعنی اینکه آمریکا و چین ظرف دو سال باید به اندازه ۲۴۰ میلیارد دلار در تراز تجاریشان تغییر ایجاد کنند. تحقق این اعداد و ارقام واقعاً یک علامت سوال بزرگ است.
شاکری در ادامه افزود: چین حتی پیش از اینکه وارد جنگ تجاری با آمریکا شود، مواجه با کاهش رشد اقتصادی بوده است و از میانگینهای بالای ۱۰ درصد در یک دهه به زیر ۶ درصد رسیده است. این موضوع تقاضای واحد چین را کاهش داده است و ما شاهد کاهش حجم تجارت خارجی در چین هستیم که این موضوع یک مانع دیگر است برای اجرایی شدن همچنین جابهجایی در تراز تجاری چین. نکتهی بعد اینکه حتی پیش از جنگ تجاری صادرات آمریکا به چین کاهنده بوده است و با توجه به این ۳ حقیقت، اساساً تحقق این ۲۴۰ میلیارد دلار در طی دو سال زیرسوال است.
این کارشناس اقتصادی اظهار داشت: این قرارداد به همه ۲۳ درصد از صادرات فعلی آمریکا به چین را شامل نمیشود پس کل این افزایش ناگهانی باید در یک بخشی از این سبد اعمال شود. سوال این است که اگر قرار باشد آمریکاییها خودشان را به زور وارد بازار چین بکنند پس چینیها واردات از کدام کشورها را باید اصطلاحاً دایورت بکنند؟ به طور خاص در حوزه انرژی قطعاً خیلی از کشورهای همپیمان با آمریکا هستند که ضربه میبینند هم در حوزه نفت که عربستان است و در حوزه LNG که استرالیا است و همینطور سایر کشورها.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر هم در اروپا و هم در ژاپن این نگرانی وجود دارد که به طور ناگهانی وارد فرآیند رکود شوند، عملاً اگر بخشی از واردات چین از این کشورها پایان یابد این کشورها را وارد رکود میکند که این موضوع یک فضای جدی برای عدم تحقق مفاد توافق بین چین و آمریکا ایجاد میکند.
شاکری گفت: نکته مهمتر اما درباره تأثیرات این توافق بر اقتصاد ایران است. خیلی از کارشناسان اظهار کردند که وقتی چینیها قرار است نفت بیشتری از آمریکا بخرند طبیعتاً واردات نفت از ایران را قطع میکنند. البته باید گفت که بیشترین رقم صادرات نفت ایران به چین حتی در زمان بعد از برجام که صادرات ما وضعیت خوبی داشت ۷۸۶ هزار بشکه در روز بوده است ولی چین طبق این توافق باید واردات حدود ۱۰ میلیون بشکه نفت از سایر کشورها را قطع کند. لذا این رقم واردات نفت از ایران رقم ناچیزی است و چینیها برای حذف این رقم اصلاً نیازی به ورود یا خروج آمریکا ندارند.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: اما برای چینیها موضوع فقط حجم خرید از یک کشور نیست و باید به این نکته توجه کرد. برای چینیها همان قدر که حجم خرید مهم است، تقسیم ریسک سیاسی تامینکنندگان انرژی هم مهم است و تاکید دارند که کل نفت خود را از یک اردوگاه نخرند زیرا در این صورت چین به آن اردوگاه وابسته میشود و ممکن است در آینده برای فشار به چین نفت را قطع کند یا از این وابستگی به عنوان یک کارت امتیاز در سایر تعاملات استفاده کند. در این راستا چینیها در حوزه انرژی تاکید دارند که منابعشان نباید بیش از ۱۰ درصد توسط یک کشور تأمین شود و همین حالا هم از این چارچوب خارج شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: ارزش ایران برای چینیها فقط به این نیست که ایران دارد مثلاً نفت را با تخفیف به من میدهد بلکه ایران بخشی از آن تنوع بخشی از اردوگاههای سیاسی تامینکنندگان انرژی چین هستند. در این راستا در این مدت چین هر وارداتی که از ایران کاهش داده سعی کرده است از کشورهای همسو با ایران تأمین کند مثلاً نفت خود را به جای ایران از ونزوئلا و عراق تأمین میکند.
شاکری افزود: در همین چارچوب وقتی چینیها میخواهند میزان وارداتشان از آمریکا را طبق این توافق افزایش میدهند سعی میکنند میزان وارداتشان را از کشورهای همسو با آمریکا کاهش دهند که این توازن اردوگاهها بهم نخورد. به همین دلیل بازنده اصلی این موضوع کشور عربستان است که مهمترین صادرکننده نفت به چین است که در اردوگاه آمریکا قرار دارد. همچنین بازنده دیگر این توافق روسیه است زیرا چینیها همین الان هم بیش از سهم تعیین شده طبق چارچوب امنیت انرژیشان از روسها واردات دارند. پس عربستان و روسیه بازنده این توافق بین چین و آمریکا هستند.
این کارشناس اقتصادی در پایان گفت: نکته بعدی اینکه علت کاهش صادرات نفت ایران به چین اصلاً ارتباطی به جنگ تجاری چین و آمریکا ندارد زیرا در اوج جنگ تجاری این دو کشور نیز روند صادرات نفت ایران به چین کاهنده بوده است. اینکه چه در جنگ تجاری و چه در دوران تسکین ما صادرات نفتمان به چین کاهش یافته است نشان میدهد که ما موضوعمان در صادرات نفت، معامله شدن توسط چین نیست زیرا نقش ایران برای چین در یک سبد جدا از آمریکا قرار دارد. درنتیجه صادرات نفت ما به چین تحت تأثیر این توافق قرار نمیگیرد. مشکل ما در حوزه روابط خارجی و نقش آن در اقتصاد ایران موضوع دیگری است که نیاز به یک بحث جدا دارد.
همچنین بخوانید:
"استیضاح دونالد ترامپ؛ آیا محاکمه می شود؟
"پلکان مالیاتی حقوق سال 1399"
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به این نکته که هنوز درمانی برای ویروس کرونا کشف نشده و راههای انتقال آن نیز به صورت دقیق مشخص نیست، توصیهها و اقداماتی را پایگاه اطلاع رسانی سازمان اورژانس کشور به تکنسینهای فوریتهای پزشکی جهت کنترل حداکثری این بیماری ارائه کرده است.
۱- تکنسینهای فوریتهای پزشکی باید مجهز به تجهیزات حفاظت فردی از جمله گان، کلاه، ماسک جراحی یا N۹۵ و عینک چشم مطمئن باشند.
۲- تکنسینهای فوریتهای پزشکی به محض دریافت فوریت، از آدرس دقیق و وضعیت بیمار اطلاع لازم را کسب کنند.
۳- استفاده از ماسک جراحی و دستکش در مواجهه با بیمار ضروری است و استفاده از دیگر امکانات از جمله گان، در صورت وجود عطسه و سرفه و یا ترشحات تنفسی الزامی است.
۴- پوشش کامل برای حفاظت فردی اهمیت زیادی دارد. پوشش کامل بینی و دهان توسط ماسک، صورت با محافظ، تمام بدن با گان برای محافظت الزامی است.
۵- سطح بیرونی ماسک جراحی و N۹۵ بعد از ویزیت آلوده بوده و تکنسین فوریتهای پزشکی نباید آن را لمس کند.
۶- تا حد امکان در محل فوریت تنها تکنسین ارشد آمبولانس با رعایت نکات ایمنی و پوشش کامل در فرایند معاینه دخالت داشته باشد. در صورت ضرورت کمک تکنسین دوم برای انتقال بیمار، ماسک و دستکش حتما استفاده شود و قبل از سوار شدن، اقدام به دفع بهداشتی ماسک و دستکش در کابین عقب آمبولانس و ضد عفونی کردن دست توسط ماده با پایه کلرهگزیدین کند.
۷- تکنسین فوریتهای پزشکی در طول مدت حضور بر بالین بیمار تا حد امکان از لمس اشیاء و سطوح نزدیک بیمار خودداری کند.
۸- در صورت وجود نداشتن دیسترس تنفسی که باعث ایجاد هیپوکسی در بیمار شود باید در ابتدای ارزیابی، دهان و بینی بیمار با ماسک جراحی به شکل مناسب پوشیده شود.
۹- در طی انتقال بیمار وجود یک فن درون کابین یا باز کردن پنجره عقب آمبولانس برای تهویه هوا الزامی است.
۱۰- در بالین بیمار یا حین انتقال، در صورت نیاز به اقدامات ایجاد کننده ریزافشانه ایروسل مانند ساکشن ترشحات، مدیریت راه هوایی، گذاشتن Air Way، یا احیای ریوی؛ حتما باید از ماسک N۹۵ استفاده شود. تکنسین باید از تطبیق درست و کامل ماسک به روی صورت خود مطمئن باشد و جهت اطمینان تست fit-test را به درستی انجام دهد. سپس دست را مجددا ضدعفونی کرده و دستکش بپوشد. تکنسین ارشد که در بالین بیمار حضور دارد از همان اول ماسک N۹۵ داشته باشد.
۱۱- در صورت تماس پوست دست با ترشحات تنفسی یا خون بیمار، شستشوی دست و ضدعفونی آن با پایه کلرهگزیدین یا الکل و همچنین در صورت پاشیده شدن خون یا ترشحات تنفسی به چشم یا دهان، شستشوی فراوان با آب یا سرم سالین به مقدار زیاد ضروری است. پس از آن وجود بریدگی یا خراشیدگی بررسی و همه این موارد به مدیر کشیک دیسپچ یا کارشناس کنترل عفونت اورژانس یا فرد مشخص شده مطابق فلوچارت، گزارش شود تا پیگیریهای سریع صورت گیرد.
۱۲- بعد از رسیدن به بیمارستان، پرسنل اورژانس ۱۱۵ احتیاط لازم را جهت جلوگیری از انتشار عفونت انجام دهند.
۱۳- محل استقرار و پارک اولیه اورژانس در بیمارستان و فرایند انتقال و تحویل بیمار به اورژانس یا بخش از قبل مشخص شده باشد.
۱۴- در بیمارستان پس از تحویل بیمار، مکان مشخصی برای خروج و دفع بهداشتی وسایل حفاظت کارکنان مشخص شود.
۱۵- باید در مکانی مشخص کابین عقب آمبولانس شستشو و گندزدایی شود.
۱۶- در صورت آلوده شدن لباس فرم با خون و ترشحات بیمار، باید لباس فرم در پایگاهی به روش مناسب گندزدایی شود. هم-چنین در صورت آلودگی برگه فرم ماموریت نیز میبایست فرمهای آلوده در کیسه زباله عفونی دفع گردد.
۱۷- در صورت تماس حفاظت نشده و پر خطر پرسنل با بیمار مشکوک به سندرم MERS بلافاصله به سرپرست مدیر جانشین اطلاع داده شود و تا زمان رد تشخیص یا چهارده روز پس از تماس از نظر بروز تب و علایم تنفسی و یا گوارشی تحت نظر باشند.
۱۸- به همراه داشتن Safety Box مقاوم به سوراخ شدگی و نشت مایعات و کیسههای مناسب برای دفع بهداشتی وسایل حفاظت فردی مصرف شده اهمیت دارد.
۱۹- در اورژانس ترجیحاً از وجود ملحفه یک بار مصرف برای پوشش برانکارد و تجهیزات حفاظت فردی کامل مشتمل بر ماسک N۹۵ درسایزهای مختلف به میزان کافی، سطل پدال دار برای دفع پسماندهای عفونی، دیسپنسر حاوی محلولهای ضد عفونی دست با پایه الکلی و safety boxes برای دفع سرنگ و سر سوزن اطمینان حاصل شود.
۲۰- تاکید میشود جهت احیاء قلبی تنفسی بیماران با علایم سندروم تنفسی در صورت نیاز ترجیحا از تیغه لارنگوسکوپ یک بار مصرف استفاده نمایند.
۲۱- بهداشت و نظافت سطوح و تجهیزات به ویژه برانکارد و دستگیره آمبولانس و دکمه تنظیم جریان اکسیژن روزانه با هیپوکلریت سدیم ۱ درصد انجام شود.
۲۲- وسایلی مانند ماسک و نازال اکسیژن اختصاصی الزاماً یک بار مصرف استفاده گردند.
۲۳- تجهیزات پزشکی نظیر کاف فشارسنج و استتسکوپ پس از معاینه بیماران روزانه ضد عفونی شوند.
۲۴- سطوح تجهیزات موجود در آمبولانس با هیپوکلریت سدیم ۱ درصد دائما ضد عفونی شوند.
همچنین بخوانید:
“راه های پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا !“
"درمان موقت ویروس کرونا با ایدز (HIV) !"
"گیتس 5 میلیون دلار در مبارزه با ویروس کرونا اهدا کرد !"
“کشف واکسن ویروس کرونا توسط چین !”
“فیلم تشنج فرد مبتلا به ویروس کرونا !”
منبع: سایت خبری خبرینو
رسانهها از سقوط یک هواپیمای مسافربری در مرکز افغانستان خبر دادند
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، یک هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت آریانا افغان که از هرات به سمت کابل در حال پرواز بود، حوالی ساعت ۱ بعدازظهر در غزنى سقوط کرد.
به دلیل ناامن بودن این منطقه که تحت تصرف طالبان است اطلاعات دیگری در دست نیست.
این هواپیما ۸۵ سرنشین داشته است.
«خالقداد اکبری» عضو شورای ولایتی غزنی اعلام کرد هواپیمایی که در این ولایت سقوط کرده است یک هواپیمای مسافربری بود.
به گفته او، این هواپیما در منطقه «ده یک» ولایت غزنی سقوط کرده است.
همچنین بخوانید:
“گزارش تصویری سانحه هواپیمایی تهران – ماهشهر“
"سقوط هواپیمای مسافربری تهران به ماهشهر + فیلم"
حسین میرزایی سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت رفاه گفت: در حال حاضر برای ۴ میلیون نفر متقاضی طرح معیشتی پیامک ارسال شده است، اما برخی افراد به دلایل گوناگون این پیامکها را دریافت نکردهاند.
وی افزود: برای بررسی شماره تلفن افراد، ۵ مرتبه به این شمارهها پیامک ارسال کردیم که برخی از آنها خاموش بودند.
میرزایی گفت: خانوادههایی که در سامانه #۶۳۶۹* درخواست خود را ثبت کردهاند، اما به آنها پیامک ارسال نشده است، میتوانند به سایت حمایت معیشتی به آدرس hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند و با وارد کردن کد ملی و شماره حسابی که با آن یارانه دریافت میکنند به عنوان کد رهگیری درخواست خود را ثبت کنند.
وی گفت: افرادی اعلام کردهاند که سرپرست خانواده آنها سالمند است و شماره موبایلی به نام خود ندارد، این افراد هم میتوانند در سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir درخواست خود را ثبت کنند.
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت رفاه درباره افرادی که یارانه دریافت نمیکنند، اما متقاضی دریافت کمک معیشت خانواده هستند، گفت: این افراد میتوانند از اول دی ماه برای ثبت شماره حساب خود به پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
منبع: سایت خبری خبرینو
امیر عابدینی، مدیر عامل اسبق پرسپولیس در گفتگو با برنامه سلام درباره ماجرای قرارداد داخلی علی کریمی با استقلال را توضیح می دهد.
عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال گفت: سرمربی آینده تیم ملی فوتبال ایرانی است و به زودی انتخاب خواهد شد.
عبدالکاظم طالقانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، در خصوص صحبتهای وزیر ورزش و جوانان که اعلام کرده سرمربی تیم ملی در ۴۸ ساعت آینده انتخاب خواهد شد، گفت: جمع بندیهای نهایی در حال انجام است و به زودی سرمربی تیم ملی انتخاب خواهد شد.
وی افزود: گزینه خارجی به طور کل منتفی نشده اما به احتمال زیاد سرمربی آینده تیم ملی ایرانی است و طی روزهای آینده همه چیز نهایی خواهد شد.
عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال در مورد اینکه آیا گزینه نهایی مشخص شده است، اضافه کرد: بهتر است بیش از این توضیح ندهم اما فقط در همین حد میگویم که سرمربی بعدی تیم ملی ایرانی است و به زودی هم معرفی خواهد شد.
همچنین بخوانید:
“تصویب سلب شدن میزبانی فوتبال ایران“
“واکنش هیات دولت به سلب میزبانی فوتبال ایران در آسیا“
بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت 5 میلیون دلار برای حمایت از چین در مبارزه با کروناویروس اهدا کرد.به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه «چاینادیلی»، بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت 5 میلیون دلار برای حمایت از چین در مبارزه با نوع جدید ویروس کرونا اهدا کرد. این ویروس تاکنون به مرگ 80 نفر منجر شده است.
از این پول برای کشف مبتلایان و درمان آنها و تسریع روند ساخت واکسن استفاده خواهد شد.
مدیر شعبه چینی بنیاد بیل گیتس در این خصوص گفت:«ما عمیقا نگران شیوع این بیماری هستیم و احترام عمیقی برای افرادی قائلیم که در صفوف اول مبارزه با این ویروس جدید ذاتالریه (کرونا ویروس) قرار دارند».
شایان ذکر است که بنیاد بیل گیتس مبلغ مشابهی برای حمایت از کشورهای آفریقایی جهت انجام اقدامات اولیه کنترل و به حداقلرساندن خطر شیوع ویروس جدید ذاتالریه اهدا کرده است.
دولت چین 43,5 میلیون دلار برای مبارزه با ویروس جدید کرونا تخصیص داده است. رفت و آمد شهروندان در شهر ووهان محدود شده است. کمیته بهداشت و درمان چین اعلام کرد که تعداد جانباختگان ویروس کرونا در چین به 80 نفر و مبتلایان به این ویروس به 2744 نفر رسیده است.
در استان هوبئی که شروع این ویروس آغاز شده است، 76 نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند و مجموع افرادی که در استان هوئبی به این بیماری مبتلا شده اند به 1423 نفر رسیده است.
تاکنون این ویروس به فراسوی مرزهای چین گسترش یافته است. موارد ابتلا به این ویروس در تایلند، ژاپن، کره جنوبی، سنگاپور، هنگکنگ، استرالیا و آمریکا گزارش شده که همه این موارد به علت سفر از شهر ووهان چین انتقال پیدا کرده است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.
روش تشخیص این بیماری مشخص شده و آلمانیها کیت تشخیص این بیماری را تهیه کردهاند. در ایران نیز اقداماتی جهت تهیه کیت تشخیصی انجام شده است و آزمایشگاه مرجع سلامت از هر نظر برای شناسایی ویروس کرونا 2019 مجهز است.
در سال 2003 میلادی، نوعی از ویروس کرونا در چین شناسایی شد که عامل ایجاد کننده بیماری سارس بود و در آن سال، ظرف مدت کوتاهی در 27 کشور دنیا گسترش پیدا کرد و به یک وضعیت اضطراری بهداشتی با اهمیت بین المللی تبدیل شده بود. این ویروس در آن سال به سرعت و ظرف 10 هفته کنترل شد.
در سال 2003 میلادی، نوعی از ویروس کرونا در چین شناسایی شد که عامل ایجاد کننده بیماری سارس بود و در آن سال، ظرف مدت کوتاهی در 27 کشور دنیا گسترش پیدا کرد و به یک وضعیت اضطراری بهداشتی با اهمیت بین المللی تبدیل شده بود. این ویروس در آن سال به سرعت و ظرف 10 هفته کنترل شد.
همچنین بخوانید:
“راه های پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا !“
"درمان موقت ویروس کرونا با ایدز (HIV) !"
“کشف واکسن ویروس کرونا توسط چین !”
“فیلم تشنج فرد مبتلا به ویروس کرونا !”
“ویروس کرونا در ایران !”
منبع: سایت خبری خبرینو
کمیسیون بهداشت ملی چین اظهار داشت: پزشکان چینی استفاده از داروی مبارزه با ویروس «اچ ای وی» ایدز را برای درمان موقت ویروس مرگ آور کرونا را آغاز کردند.
به گزارش ایلنا و به نقل از بلومبرگ، پزشکان گفتهاند که کار استفاده از این داروها برای درمان بیماران فعلا در بیمارستانهای پکن صورت میگیرد زیرا داروی مقابله با اچ ای وی تاثیر فراوانی در درمان ویروس ناشناخته دارد.
از شهر هنگ کنگ نیز خبر میرسد که درمان بیماران مبتلا به این ویروس با استفاده از داروی مقابله با بیماری مرگبار سارس در سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ میلادی شروع شده است با این وصف هنوز راه و دوای درمان قطعی و واحدی وجود ندارد.
در پکن تاکنون ۵۱ نفر به ویروس ناشناخته ووهان مبتلا شده اند که دو نفرشان درمان شده و بیمارستان را ترک کرده اند حال یک نفر هم وخیم گزارش شده است در میان بیماران پکن سه نفر پزشک هستند که دو نفرشان بتازگی از ووهان برگشته و دیگری با آنها در ارتباط نزدیک بوده است.
مقامهای کمیسیون بهداشت ملی چین اعلام کرده اند که شمار مبتلایان به این ویروس مرموز حالا به بیش از ۲۰۲۰ نفر رسیده و با شتاب بیشتری باعث آلودگی و شیوع بیماری شده و باعث فوت ۵۶ نفر دیگر شده است.
گزارشها حاکی است که بجز منطقه خودمختار تبت در شمال غرب چین این ویروس در همه استانها و شهرهای چین شایع شده است.
جونگ نانشان رییس تیم کارشناسی که دولت مرکزی چین برای درمان بیماری در نظر گرفته است گفت که «قرنطینه فوری» بهترین و قاطعانه ترین اقدام برای جلوگیری از شیوع گسترده است تا شمار بیماران بیشتر نشوند.
وی گفت که درمان بر روی بیماران در شهر ووهان محل اصلی شیوع بیماری در مرکز چین با تاثیرات قوی صورت می گیرد اما هنوز داروی کاملی برای درمان نیست و برای همین قرنطینه ضروری ترین اقدام است.
در شهر ووهان انتقادها به مسئولان افزایش یافته و بسیاری در شبکه های اجتماعی واکنش دیرهنگام به ویروس را مطرح کرده و خواستار استعفای مسوولان از جمله شهردار شهر ووهان شده اند.
به دستور «شی جین پینگ» رییس جمهوری خلق چین که وضعیت را در سراسر کشو جدی و شدید توصیف کرده، یک تیم مقابله با بحران تشکیل شده است.
بر این اساس مردم باید از تجمعات گسترده خودداری کرده و تجارت و خرید فروش حیوانات وحشی ممنوع شده و نظارت بر بازار سبزیجات و محصولات کشاورزی افزایش یافته است.
پزشکان چینی نیز با توان هرچه بیشتر در حال تلاش و تحقیق برای ساخت واکسنی برای درمان این ویروس هستند که بتدریج به ویروس مرگبار تبدیل شده است.
انجمن خدمات گردشگری چین هم در بیانیهای اعلام کرد که تمامی تورها، گروه های گردشگری و فروش هتل و دیگر خدمات از جمله بلیت هواپیما در سراسر کشور را تا اطلاع ثانوی لغو کرده است.
جانی لو تحلیلگر هنگ کنگی میگوید برگزاری نشست بلند پایه دفتر سیاسی حزب حاکم چین که روز گذشته برگزار شد نشان میدهد که گسترش ویروس باعث نگرانی بیشتر شده و به یک بحران ملی تبدیل گردیده است به طوری که دولتمردان و رهبران کشور حاضر شدهاند به هر قیمتی جلوی این بحران را بگیرند.
وی افزود که تشکیل یک تیم بحران در چنین شرایطی و به دستور مقامهای بلند پایه نشانه ای از تحت فشار بودن مسئولان چین برای مهار ویروس مرموز است.
همچنین بخوانید:
“راه های پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا !“
“کشف واکسن ویروس کرونا توسط چین !”
“فیلم تشنج فرد مبتلا به ویروس کرونا !”
“ویروس کرونا در ایران !”
نحوه ثبت نام در آزمون سراسری سال ۹۹ دانشگاهها و مراکز آموزش عالی از روز چهارشنبه ۱۶ بهمن (1398/11/16) آغاز میشود.
بدینوسیله به اطلاع كلیه متقاضیان ثبتنام و شركت در آزمون سراسری سال 1399 برای پذیرش در رشتههای با آزمون در دورههای روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیامنور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشتههای تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی میرساند كه ثبتنام از روز چهارشنبه مورخ 98/11/16 (شانزدهم بهمن ماه 1398) منحصراً از طریق پایگاه اطلاعرسانی این سازمان ( سایت سازمان سنجش www.sanjesh.org ) آغاز و در روز پنجشنبه مورخ 98/11/24 (بیست و چهارم بهمن ماه 1398) پایان میپذیرد؛ لذا داوطلبان میتوانند در مهلت مقرر برای شركت در آزمون سراسری سال 1399 ثبتنام نمایند.
دفترچه راهنما به همراه اطلاعیه تكمیلی ثبتنام در آزمون مذكور همزمان با شروع ثبتنام از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترس خواهد بود. تاكید میگردد كه آزمون سراسری سال 1399 در تاریخهای 99/04/12 و 99/04/13 برگزار خواهد شد.
لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای رشتههایی كه پذیرش آنها صرفاً با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) انجام میگیرد برای اطلاع داوطلبان در روز سهشنبه مورخ 98/11/08 در پایگاه اطلاعرسانی این سازمان منتشر خواهد شد. داوطلبانی كه تمایل به شركت در پذیرش این رشتهها را دارند میتوانند در تاریخ 98/12/20 با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی این سازمان و مطالعه رشتههای مورد نظر نسبت به ثبتنام و انتخاب رشته در پذیرش سراسری سال 1399 اقدام نمایند. ضمناً داوطلبانی كه صرفاً تمایل به پذیرش در رشتههای صرفاً با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) را دارند نیازی به ثبتنام و شركت در آزمون سراسری سال 1399 نخواهند داشت.
ورود به سایت سازمان سنجش :
همچنین بخوانید:
دلیل تغییر زمان برگزاری المپیادهای علمی دانشآموزی!
نمایشگاه های فاطمی در مدارس کرج
طرح اجرایی سربازی دختران + تصویر
منبع: سایت خبری خبرینو
او افزود: خوشبختانه تمام مسافران در سلامت کامل به سر می برند.
منبع: سایت خبری خبرینو
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما www.iribnews.ir مرکز خوزستان، هواپیمای بوئینگ شماره 6936 شرکت هواپیمایی کاسپین مسیر تهران-ماهشهر با 150 نفر مسافر، وقتی قصد فرود در فرودگاه ماهشهر را داشت از باند خارج شده و وارد اتوبان ماهشهر سربندر شد.
این حادثه نزدیک ساعت 7:30 دقیقه صبحگاه امروز اتفاق افتاد.
خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشته است.
همچنین بخوانید: "گزارش تصویری سانحه هواپیمایی تهران - ماهشهر"
منبع: سایت خبری خبرینو
دودهای خارج شده از دودکشهای پتروشیمی باعث آلودگی هوای روستای کجور در شهر تبریز شده است.
به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ دودهای خارج شده از دودکشهای پتروشیمی باعث آلودگی هوای روستای کجور در شهر تبریز شده و شهروندخبرنگار ما فیلمی را تهیه و ارسال کرده است.
جهت دیدن فیلم بر روی این لینک کلیک کنید.
منبع: سایت خبری خبرینو
ایلام- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش ایلام از اجرای طرح توزیع شیر رایگان در مدارس این استان از نهم بهمن ماه خبر داد.
اسفندیار رستم زاد روز یکشنبه در حاشیه نشست ستاد تنظیم بازار استان اظهار داشت: این طرح قرار بود از ابتدای سال تحصیلی جاری در ایلام و هفت استان خراسان جنوبی، کرمان، سیستان، بوشهر، خراسان شمالی، هرمزگان و خوزستان اجرا شود که به دلیل تامین نشدن اعتبار تاکنون علی رغم پیگیری های متعدد عملی نشده بود.
وی افزود: با وجود پیگیری های متعدد در این مدت معلوم شد هنوز در هیچ استانی شیر رایگان به دست دانش آموزان بی بضاعت نرسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام تاکید کرد: بحث اصلی توزیع شیر توسط آموزش و پرورش نیست بلکه موضوع اصلی عدم اجرای این طرح نبود اعتبار برای تامین شیر بود که به دلیل سیستم معیوب ایاب و ذهاب آموزش و پرورش نیز امکان توزیع نداشت.
رستم زاد یادآور شد: با توجه به تامین منابع مالی از سوی وزارت کشور و پیگیری از سوی اتحادیه شیر تمهیدات لازم برای اجرایی شدن آن صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: به دلیل تاخیر صورت گرفته آموزش و پرورش این هشت استان مکلف شده اند توزیع شیر را به صورت مستمر سه نوبت در هفته انجام دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام افزود: بر اساس مکاتبات اجرای این طرح در این مدت تنها در روی کاغذ بوده و در عمل هنوز نه شیر و نه اعتبار به آموزش و پرورش نرسیده است.
رستم زاد ابراز امیدواری کرد که با توجه به پیگیر های انجام شده از شنبه آینده این طرح در سطح مدارس استان اجرا شود.
حدود ۱۰۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی استان ایلام به تحصیل اشتغال دارند.
منبع: سایت خبری خبرینو
فرشته فهمیده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این نمایشگاه های فرهنگی - مذهبی پیرامون ابعاد زندگی این بانوی بزرگواراسلام درالبرز دایرشد.
وی ترویج فرهنگ دینی و اسلامی، آشنایی دانش آموزان با زندگینامه حضرت زهرا (س) و الگو برداری دانش آموزان به ویژه در بخش حجاب و عفاف را از دیگر اهداف این اقدام فرهنگی عنوان کرد.
دراین نمایشگاه ها تصاویری از شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای گمنام، پیامها و شعارهایی در ضرورت زنده نگاه داشتن نام و یاد آنان دربخش دفاع مقدس به نمایش درآمد.
فهمیده با بیان اینکه ۱۵ برنامه شاخص ویژه ایام فاطمیه درمدارس و کانون های فرهنگی تربیتی این استان اجرایی شده است، افزود: آموزش و پرورش استان البرز با برگزاری ویژه برنامه های معنوی درگرامیداشت این ایام درمدارس و کانون های فرهنگی تربیتی می کوشد با ترویج سبک زندگی فاطمی واقامه عزای فاطمی این ایام را گرامی بدارد.
برنامههای ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با رویکرد کسب معرفت نسبت به جوانب شخصیت بینظیر آن حضرت برای دانشآموزان و فرهنگیان در دستور کاری قرار گرفت.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزعنوان کرد: الگویی همچون حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) درهیچ برهه ای از تاریخ اسلام دیده نشده که باید دختران را در مدارس به پیروی ازاین بانوی پرچم دارولایت درعصرحاضردر قالب برنامه های فرهنگی تربیتی آشنا کنیم.
فهمیده با اشاره به اینکه برنامه های ایام فاطمیه با توجه به شهادت سردارحاج قاسم سلیمانی در مدارس نسبت به سال های گذشته متفاوت تر است، اضافه کرد: ستاد ایام فاطمیه به منظور سازماندهی و نظارت کیفی برنامه ها در آموزش و پرورش استان البرز تشکیل شده است.
وی اجرای مراسم مذهبی و قرائت فرازهایی از زیارت فاطمه زهرا (س) در مراسم صبحگاهی یا مراسم هماهنگ مدارس، دعوت از سخنرانان مجرب و تبیین زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) و معرفی سبک زندگی فاطمی به عنوان محور سخنرانی، برپایی مراسم انس با قرآن ، برگزاری همایش فاطمهشناسی ویژه فرهنگیان و ارائه موضوع انشا به دانشآموزان با موضوع سبک زندگی فاطمی را از دیگر برنامه های مدارس این استان در ایام فاطمیه برشمرد.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.
منبع: سایت خبری خبرینو
سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، در واکنش به مصاحبه اخیر یکی از نمایندگان مجلس درباره طرح سربازی دختران در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با رد این موضوع اظهار کرد: در حال حاضر به هیچ وجه چنین طرحی وجود ندارد و مطرح کردن سربازی دختران چیزی شبیه به یک شوخی است.
رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: در طرحی که آقای ابوترابی به منظور اصلاح مقررات سربازی ارائه کرده نیز موضوع سربازی دختران مطرح نشده است و چنین طرحی وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: خرید سربازی در سال 99
وی گفت: ستاد کل نیروهای مسلح نیز هیچ گونه برنامهای برای سربازی دختران نداشته و این اظهارات هیچ پایه و اساسی ندارد.
سردار کمالی با اشاره به طرح یکی از نمایندگان مجلس در خصوص اصلاح مقررات سربازی نیز خاطر نشان کرد: در این طرح نیز که برخیها آن را تحت عنوان سرباز داوطلب یا سرباز داوطلب بسیجی نامیدهاند قرار بود پیشنهادات مطرح شده برای اصلاح مقررات سربازی در کمیتهای تخصصی با حضور کارشناسان و نمایندگان ستادکل نیروهای مسلح بررسی شود و هنوز هم چنین اتفاقی نیفتاده و این کمیته تشکیل نشده است.
طیبه سیاوشی نماینده مردم تهران در گفتوگویی با اعلام طرح خدمت سربازی برای دختران گفته بود این طرح در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مطرح شده و براساس آن از دختران در مسائل آموزشی و بهداشتی و همچنین رویکرد نرمافزاری استفاده میشود.
این نماینده مجلس همچنین عنوان کرده بود جزئیات این طرح به صورت کامل مطرح نشده ولی آنچه مشخص است دختران در طول خدمت سربازی اسلحه به دست نخواهند گرفت.
منبع: سایت خبری خبرینو
سردار کمالی: «سربازی دختران» شبیه شوخی است/ستادکل برنامهای برای سربازی دختران ندارد
چگونگی شهادت حضرت فاطمه و ماجرای آتش زدن خانه حضرت علی (ع) از سوالات بسیار مهمی است که در اذهان بسیاری از افراد نقش بسته است،آیا چنان که شیعیان میگویند به ساحت حضرت فاطمه زهرا (س) نیز جسارت کردند؟ و بر آن حضرت صدماتی وارد شد که منجر به شهادت او و فرزندش گردید یا خیر؟
برخی از دانشمندان اهل سنت برای حفظ موقعیت خلفا از بازگو کردن این قطعه از تاریخ خودداری نموده اند؛ از جمله ابن ابی الحدید در شرح خود می گوید:«جساراتی را که مربوط به فاطمه زهرا (س) نقل شده، در میان مسلمانان تنها شیعه آن را نقل کرده است.»
البته برخی از دانشمندان و مورخان اهل سنت، در این بخش، از بیان واقعیات تاریخی شانه خالی کرده اند؛
در هنگام یورش حاکمان غاصب به خانه اش، حضرت زهرا (س) به گونه ای میان درب و دیوار آسیب دیدند که علاوه بر صدمه های سخت، جنین ایشان نیز سقط شد و تازیانه های بیشماری بر جان و روح او نشست. همه این رویدادهای تلخ و دردناک حضرت زهرا (س) را به بستر بیماری کشاند و به شهادت ایشان منجر شد.
حضرت امام حسن مجتبی (ع) در یک مجلس مناظره در حضور معاویه خطاب به مغیرة بن شعبه فرمود:«انت الذی ضربت فاطمة بنت رسولاللَّه صلی اللَّه علیه و آله حتی ادمیتها و القت ما فی بطنها...؛ تو مادرم را زده و مصدوم و مجروح ساختی، تا اینکه او بچه اش را سقط کرد...»
حضرت امام صادق (ع) با تصریح بیشتر در مورد علت بیماری و شهادت فاطمه (س) می فرمایند:«و کان سبب وفاتها ان قنفذا مولی الرجل لکزها بنعل السیف بامره فاسقطت محسنا، و مرضت من ذلک مرضا شدیدا؛ سبب شهادت فاطمه (س) این بود که قنفذ (غلام خلیفه دوم) با غلاف شمشیر او را زده و بچه اش را کشت و مادرم از این جهت به بستر بیماری افتاد.»
حضرت فاطمه (س)، به ام سلمه فرمود:برایم آبی آماده کن تا بدان غسل کنم، ام سلمه آب را آورد و او غسل کرد و جامه پاکی پوشید، دستور داد بسترش را در وسط اتاق بگستراند،به طرف راستش رو به قبله خوابید و دست راستش را زیر صورتش گذاشت.
همچنین در روایت دیگری آمده که:حضرت به اسماء فرمودند:آبی برایم آماده کن، بعد با آن غسل کرده و سپس فرمودند:جامه های جدیدم را به من بده، آنها را پوشیده و فرمودند:بقیه حنوط پدرم را از فلان جا برایم بیاور و زیر سرم بگذار و مرا تنها گذاشته و از اینجا بیرون برو، می خواهم با پروردگارم مناجات کنم.
همچنین بخوانید:
“تاریخ دقیق ایام فاطمیه”
اسماء می گوید:از اتفاق بیرون شدم و صدای مناجات آن حضرت را می شنیدم، آهسته به طوری که مرا نبیند وارد شدم دیدم دست به سوی آسمان دراز کرده و می گوید:پروردگارا به حق محمد مصطفی و اشتیاقی که به دیدار من داشت، و به شوهرم علی مرتضی و اندوهش بر من و به حسن مجتبی و گریه اش بر من و به حسین شهید و پژمردگی و حسرتش بر من و به دخترانم که پاره تن فاطمه می باشند و غم و اندوهی که بر من دارند، از می خواهم که بر گناهکاران امت محمد ترحم فرمائی و آنان را بیامرزی و به بهشت وارد کنی که تو بزرگوارترین سؤال شوندگان و مهربانترین مهربانانی.
حضرت (س) ادامه داد و گفت:قدری مرا به خود واگذار و بعد مرا بخوان، اگر پاسخ تو را دادم که بسیار خوب و اگر جوابی ندادم بدان که من به سوی پدر خود، (یا پروردگارم) رفتم.
اسماء لحظه های حضرت (س) را به حال خود واگذاشت و بعد صدا زد و جوابی نشنید، صدا زد ای دختر محمد مصطفی، ای دختر گرامی ترین کسی که زنان حمل او را عهده دار شدند، ای دختر بهترین کسی که بر ریگهای زمین پای گذارده، ای دختر کسی که به پروردگارش به فاصله دو تیر کمان و یا کمتر نزدیک شد، اما جوابی نیامد چون جامه را از روی صورت حضرت برداشت، مشاهده کرد از دنیا رخت بر بسته است، خود را به روی حضرت انداخت و در حالی که ایشان را می بوسید، گفت:فاطمه آن هنگام که نزد پدرت رسول خدا رفتی سلام اسماء بنت عمیس را به آن حضرت برسان، آنگاه گریبان چاک زده و از خانه بیرون آمد، حسنین به او رسیده و گفتند:اسماء مادر ما کجا است؟ وی ساکت شد و جوابی نداد، آنان وارد اتاق شده دیدند حضرت دراز کشیده حسین علیهالسلام حضرت را تکان داد دید از دنیا رفته است، فرمود:ای برادر خداوند تو را در مصیبت مادر پاداش دهد.
امام حسن مجتبی (ع) خود را روی مادر انداخته و گاهی می بوسید و می گفت:ای مادر با من سخن بگو پیش از آن که روح از بدنم جدا شود، و حسین جلو آمده و پاهای حضرت را می بوسید و می گفت:ای مادر من پسرت حسینم، پیش از آنکه قلبم منفجر شود و بمیرم با من صحبت کن.
اسماء به آنها گفت:ای فرزندان رسول خدا بروید نزد پدرتان علی علیهالسلام او را از مرگ مادرتان خبردار کنید، آن دو از منزل بیرون رفته و صدا می زدند:یا محمداه یا احمداه، امروز که مادرمان از دنیا رفت رحلت تو تجدید شد، بعد به مسجد رفته و علی علیهالسلام را خبردار کردند حضرت با شنیدن خبر شهادت فاطمه علیهاالسلام از هوش رفت و با پاشیدن آب بر او به هوش آمد و چنین گفت:ای دختر حضرت محمد به چه کسی تسلیت بگوئیم، من همیشه به وسیله تو دلداری داده می شدم، بعد از تو چه کسی موجب دلداری و تسلیت من خواهد شد.
خلاصه ماجرا همان است که در نامه خود عمر به معاویه آمده است. در بخشی از آن چنین مینویسد:
«...وقتی درب خانه را آتش زدم (آن گاه داخل خانه شدم) ولی فاطمه درب خانه را حجاب خود قرار داد و مانع از دخول من و اصحابم شد. با تازیانه آن چنان بر بازوی او زدم که مانند دملج (بازوبند) اثر آن بر بازوی او ماند؛ آن گاه صدای ناله او بلند شد؛ چنان که نزدیک بود به حال او رقت کنم و دلم نرم شود؛ ولی به یاد کشتههای بدر و اُحد که به دست علی کشته شده بودند... افتادم، آتش غضبم افروختهتر شد و چنان لگدی بر درب زدم که از صدمه آن جنین او (به نام محسن) سقط شد. «فَعِنْدَ ذلک صَرَخَتْ فاطِمَةُ صَرْخةً... فَقالَتْ یا اَبَتاهُ یا رَسُولَ اللهِ هکَذا کانَ یُفْعَلَ بِحَبیبَتِکَ وَ اِبْنَتِکَ...»؛ «در این هنگام، فاطمه چنان ناله زد، پس فریاد زد:ای پدر بزرگوار! ای رسول خدا! این چنین با عزیز دلت و دخترت رفتار کردند.» سپس فریاد کشید:فضه به فریادم برس که فرزندم را کشتند. سپس به دیوار تکیه داد و من او را به کنار زده، داخل خانه شدم. فاطمه در آن حال میخواست مانع (بردن علی) شود، من از روی روسری چنان سیلی به صورت او زدم که گوشواره از گوشش به زمین افتاد...»
فاطمه(س) با اینکه زن است، مظهر ولایتمداری و ایثارگری است
* اشاره داشتید که برگزاری مراسم ایام فاطمیه و روزهایی که مردم در شهادت دردانه پیامبر اعظم(ص) به سوگ می نشینند، شاید سری از اسرار باشد تا یاد و نام بی بی دو عالم علیها السلام همواره زنده نگه داشته شود. چرا علما همواره در تکریم و بزرگداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) تاکید دارند و آن را جزو شعائر اسلامی می دانند؟
- حضرت زهرا سلام الله علیها مقامی آنچنان رفیع دارد، به طوری که تنها کسی است که رسول خدا(ص) و سرآمد خلقت، در عمر مبارک شان دست ایشان را بوسیده و آن حضرت(س) را می بوئیدند و می فرمود:«من از فاطمه بوی بهشت را استشمام می کنم»، همین طور پیغمبر(ص) در برابر او به قامت بر می خواست و به استقبال او جلو می رفت و صبر نمی کرد که حضرت زهرا(س) به او برسد، خود به سوی او می رفت، این حرکت از پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم راجع به هیچ کس نداریم، نه از باب اینکه ایشان فرزند پیغمبر(ص) بود و یا یک عاطفه پدری به فرزند داشته باشد، خیر! پیغمبر فرزندان دیگری هم داشت، راجع به هیچ کدام از آنها چنین نکرده بود، این به سبب مقام عظیم حضرت صدیقه کبری (س) است.
حتی علمای شیعه اختلاف دارند که مقام آن حضرت(س) برتر است یا مقام امیر المومنین(ع) و برخی معتقدند که فقط بعد «ولایت» امیر المومنان علیه السلام از ایشان برتری دارد؛ یعنی چون امیر المومنین(ع) ولی خدا، پس از پیغمبر(ص) بر خلایق است، از این جهت به حضرت زهرا(ع) ولایت دارد و فقط برتری از این باب است، لذا شخصیت بسیار بزرگواری است که از همه ائمه مقامش بالاتر و ام الائمه و اولین شهید راه ولایت است، باید گفت در حضرت زهرا(س) یک ویژگی خاص وجود دارد که آن حضرت را به تمام معصومین و تمام شخصیت های عظیم الشأن بی نظیر کرده است و آن با وجود اینکه آن حضرت (س)، زن هست و از زنان تکالیفی همچون مردان خاسته نشده است، اما مظهر ایثار و ولایت مداری .
از دیدگاه حضرت زهرا (س) بهترین زنان کسانی هستند که مردان نامحرم آنها را نبینند و او نیز مردان نامحرم را نبیند -که این دیدگاه پیغمبر هم هست- یک چنین جایگاهی یک زن مسلمان دارد که برترین آنها خود حضرت فاطمه سلام الله علیهاست، اما در آنجایی که پای دفاع از ولایت به پیش می آید، در جمع نامحرمان نامرد که با بی تفاوتی نظاره گر غصب خلافت و کنار زدن ولی خدا بودند، آن چنان خطابه ای را در دفاع از ولایت بیان می کند که تاریخ را متحیر کرده است، لذا از این جهت آن بزرگوار مظهر ولایتمداری و ایثارگری است و آن هم به عنوان نخستین کس در این عرصه وارد شد و از جان مبارک خود هم مایه گذاشت، یک ویژگی استثنایی دارد که باید شهامت آن حضرت و علل شهادت آن حضرت به خوبی دریابیم و بزرگ بداریم و با الگوگیری از الگوی بی نظیر بشریت، بتوانیم به سیره آن حضرت(س) عمل کنیم.
منبع: سایت خبری خبرینو
به گزارش خبرینو به مناسبت فرارسیدن شهادت فاطمه زهرا (س) شهر حال و هوای فاطمیه گرفته و توسط نوکران اهل بیت شهر پر از ایستگاه صلواتی شد
*ﺍﯼ ﺭﻭﺡ ﺩﻭ ﺻﺪ ﻣﺴﯿﺢ ﻣﺤﺘﺎﺝ دَمَت*
*ﺯﻫﺮﺍﯾﯽ ﻭ. ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﻏﺒﺎﺭ ﻗﺪﻣﺖ*
*ﮐﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺣﺮﻡ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﺎﻧﻮ؟*
*ﺍﯼ ﻭﺳﻌﺖ ﺩﻟﻬﺎﯼ ﺷﮑﺴﺘﻪ، ﺣرمت...*
*ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺯﻫﺮﺍ (ﺱ) ﺗﺴﻠﯿﺖ ﺑﺎﺩ*
همچنین بخوانید:
“نحوه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)”
ایام فاطمیه امسال دهه اول و دوم در دی ماه و بهمن ماه قرار دارد.
روز پنجشنبه 19 دی 1398 = شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام ا… علیها (به روایتی)
[ 13 جمادی الاول 1441 هجری قمری و 9 ژانویه 2020 میلادی ]
روز چهارشنبه 9 بهمن 1398 = شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام ا… علیها
[ 3 جمادی الثانی 1441 هجری قمری و 29 ژانویه 2020 میلادی ]
از 19 دی 1398 تا 9 بهمن 1398 مجموعاً 20 روز (به کل این زمان ایام فاطمیه می گویند).
لازم به ذکر است ایام فاطمیه امسال به طور کامل، در سال 1398 بوده و هیچ روزی از آن در سال 1399 یا نوروز 99 نمی باشد.
Fatemiyeh in 2020 will start on Thursday, the 9th of January and will continue for 20 days until Wednesday, the 29th of January
منبع: سایت خبری خبرینو
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود مردانی فوق تخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری، با اشاره به بروز موارد جدید حاد تنفسی در شهر ووهان کشور چین از ایجاد موج نگرانی در سراسر دنیا در رابطه با شیوع و همه گیری این بیماری خبر داد.
او به تاجران ایرانیانی که در چین اقامت دارند و یا قصد خروج از کشور به مقصد چین را به هر دلیلی دارند توصیه کرد: افرادی که در چین اقامت دارند باید از تردد غیر ضروری به شهرها و مناطق درگیر با این بیماری پرهیز کنند و به هموطنان و تجار ایرانی نیز توصیه می کنم از سفر غیر ضروری به مقصد چین تا اطلاع ثانوی جدا خودداری کنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اطلاعیه سفارت ایران در چین پکن اشاره کرد: دراین اطلاعیه از هموطنان درخواست شده با توجه به شیوع این بیماری در چین حتما مقصد خود را در چین قبل از رفتن رصد و از تردد در اماکن مشکوک و آلوده خودداری کنند و در ادامه اگر چنانچه کار ضروری در این کشور ندارند از ورود و خروج به این کشور خصوصا در شهرهای قرنطینه پرهیز کنند.
مردانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ایران برای پیشگیری از بروز و شیوع این بیماری ادامه داد: در فرودگاه امام خمینی(ره) تمام افراد در کلیه پروازهایی که از چین وارد ایران می شوند پیش از ورود مورد بررسی و در صورت مشاهده علایم مورد معاینه قرار می گیرند.
به گفته این استاد دانشگاه ویروس کرونا ویروسی شناخته شده است که بعد از رینو و ویروس ها دومین علت عفوت های دستگاه تنفسی فوقانی محسوب می شوند.
عضو کمیته کشوری آنفولانزادامه داد: دو نوع از این ویروس به نام بیماری سارس در سال ۲۰۰۳ در تمام دنیا اپیدمی شد که در همان بازه زمانی ۷۷۴ مورد مرگ و میر را به خود اختصاص داد. همچنین درادامه نوع دیگر این ویروس درعربستان شیوع پیدا کرد و موجب مرگ و میر ۸۸۵ نفر شد، بعد ها مشخص شد شتر و شیر شتر می تواند از عوامل انتقال این بیماری باشد.
وی ادامه داد: ویروس جدید کرونا که در کشور چین شیوع پیدا کرده نوع جدیدی از ویروس کروناست که با انواع دیگر آن متفاوت است.
مردانی درباره نحوه شیوع این ویروس در کشورچین توضیح داد: این ویروس ۳۱ سپتامبر ۲۰۱۹ میلادی در شهر بوهان کشور چین شیوع پیدا کرد و مشاهدات اولیه گواه این مهم بود که عمدتا مبتلایان در بازار عمده فروشی ماهی و غذاهای دریایی فعالیت می کردند، که در همان روزهای آغازین شیوع این بیماری به تعطیلی بازار وانجام اقدامات سلامت و گندزدایی از این بازارها تقریبا این بیماری کنترل شد.
عضو کمیته کشوری آنفولانزا از ادامه داد: این بیماری تشابه ۷۰ درصدی با ویروس سارس دارد و اولین مورد مرگ و میر ناشی از ابتلا به آن در ژانویه ۲۰۲۰ در چین اتفاق افتاد، به دنبال آن تعدادی از پرسنل پزشکی و خدمت دهندگان سرویس های درمانی با این بیماری درگیر شدند.
عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به روند شتابنده انتقال انسان به انسان این ویروس در دنیا اشاره کرد و گفت: بعد از کشور چین موارد ابتلا در تایلند، ژاپن، کره جنوبی، آمریکا، استرالیا و اخیرا طی ۴۸ ساعت گذشته در فرانسه مشاهده شده است.
مردانی افزود: علی رغم این که سازمان جهانی بهداشت طی سه روز گذشته جلسه ای فوق العاده برای بررسی این بیماری تشکیل و هشدارهای لازم را به کشور چین و سایر مناطق درگیر این بیماری داده، ولی تاکنون این سازمان فراگیری ابعاد جهانی و محدودیت های بین المللی را برای مقابله با این ویروس تایید نکرده است.
وی از قرنطینه بیماران و افراد در معرض خطر در کشور چین خبر داد و توصیه کرد: با توجه به هشدارهای سازمان بهداشت جهانی به افراد توصیه می شود از انجام سفرهای غیر ضروری به کشور چین جدا خودداری کنند.
فوق تخصص بیماریهای عفونی با اشاره به قرنطینه ۲۰ میلیونی در کشور چین خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون ۸۳۵ مورد ابتلا به این ویروس گزارش شده که از این تعداد ۲۶ نفر جان خود را از دست داده اند.
عضو کمیته کشوری آنفولانزا با بیان این که احتمال انتقال این بیماری ازحیوانات زنده مثل گرگ، خفاش، خرگوش، نهنگ سفید و مار گزارش شده تاکید کرد: افرادی که با این حیوانات سرو کار دارند باید مسایل بهداشت فردی و اجتماعی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.
فوق تخصص بیماریهای عفونی با بیان این که بیمارستانی ۱۰۰۰ تخت خوابی طی ۷ تا ۱۰ روز آینده در چین راه اندازی و تجهیز خواهد شد اظهار امیدواری کرد که با تدابیری همچون جداسازی بیماران و یا افراد مشکوک مبتلا بتوان این بیماری را کنترل کرد.
عضو کمیته کشوری آنفولانزا بیان کرد: یادمان باشد این بیماری واکسن و درمان اختصاصی خاصی ندارد بنابراین لازم است برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری بهداشت فردی و اجتماعی را مورد توجه ویژه قرار دهیم.
مردانی با تاکید بر این که هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در ایران مشاهده نشده بیان کرد: طی هفته های آتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سمینار یکروزه ای درباره کروناویروس جدیدی که در چین شیوع پیدا کرده برگزار خواهد کرد.
وی در پایان یادآور شد: در این سمینار دستورالعمل کشوری مقابله و پیشگیری با این بیماری تبیین خواهد شد.
مردانی شست و شوی مکرر دست ها را مهمترین و بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری ذکر کرد و گفت: رعایت بهداشت فردی در مقابل بیماران علامت دار مثل سرفه، تنگی نفس، آب ریزش بینی و علایم تنفسی است همچنین افرادی که سرفه و عطسه می کنند باید از دستمال کاغذی یکبار مصرف و یا درصورت نبودن دستمال حداقل در آستین لباس خود سرفه یا عطسه کنند.
در حال حاضر واکسن و درمان مناسب برای nCoV وجود ندارد و لذا داشتن ظن بالینی بالا و پرسش از شرح حال سفر و تماس از بیماران تب دار و بیماران دارای علائم تنفسی نقش بسیار مهمی در برنامه پیشگیری و کنترل این بیماری دارد.
هیج دارویی برای بیماری ناشی از ویروس کرونای جدید تأیید نشده است. درمان اصلی مراقبتهای حمایتی برای بیمار است و بیمار به قدر کافی اکسیژن دریافت کند و درصورت لزوم استفاده از دستگاه ونتیلاتور برای فرستادن هوا به ریهها انجام می شود و بیماران درحالی که سیستم ایمنی آنها فعال است، باید استراحت و مایعات زیادی مصرف کنند.
با چند نکته بهداشتی ساده میتوان خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش داد، کافی است دستان خود را مرتب با صابون بشویید، دهان و بینی خود را هنگام عطسه یا سرفه بپوشانید، گوشت و تخم مرغ را کاملا بپزید، از تماس با افرادی که علائمی شبیه آنفولانزا نشان میدهند، خودداری کنید و از تماس محافظت نشده با حیوانات وحشی و اهلی خودداری کنید.
بنابراین راههای پیشگیری از ابتلا به شبیه راههای پیش گیری از سرماخوردگی است، به طوری که افرادی که به سرماخوردگی مبتلا میشوند، حساس باشند و به پزشک مراجعه کنند.
افراد با علائم سرماخورده به طور حتم از ماسک استفاده کنند، دستمالهای استفاده شده را در کیسه پلاستیکی قرار دهند و در آن را ببندند، فاصله یک متری تا افراد سالم را حفظ کنند.
همچنین بخوانید:
“کشف واکسن ویروس کرونا توسط چین !”
“فیلم تشنج فرد مبتلا به ویروس کرونا !”
“ویروس کرونا در ایران !”
منبع: سایت خبری خبرینو
روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت درباره ویروس مرگ آور کرونا و راههای مبتلا شدن به آن توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در خصوص انتشار کروناویروس جدید در چین و برخی کشورها اطلاعیهای منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:
موارد ابتلا به کروناویروس جدید تاکنون در چندین کشور مشاهده شده است، اما اکثر موارد در کشور چین بوده است. در هر کشوری نظام مراقبت بیماریهای آن کشور در جهت کنترل این بیماری اقدام میکنند. اقداماتی که براساس پروتکل علمی برخورد با طغیانها، اپیدمیها و پاندمیها انجام میشود.
در کشور ما نیز با نظارت و راهبری معاونت بهداشتی و مرکز مدیریت بیماری های واگیر در تمام پایانههای مرزی کشور به ویژه فرودگاهها و بنادر بینالمللی، پایگاههای مراقبتهای بهداشتی مرزی با حضور تیمهای متشکل از کارشناسان و متخصصان بهداشت و مبارزه با بیماریها فعال هستند و با تجهیزات مناسب، هرگونه مورد مشکوک ورودی به کشور را تحت غربالگری و مراقبتهای لازم قرار میدهند.
با شناسایی احتمالی هرمورد مشکوک به بیماری و یا افراد دارای علائم، فرد مورد نظر تحت تدابیر بهداشتی خاص قرار و بررسیها و درمانهای لازم صورت میگیرد. این اصل نه فقط برای این ویروس و این بیماری، بلکه سالهای سال است در کشور برای پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر به ویژه بیماری های نوپدید جریان دارد. چنانکه در ایام اربعین حسینی، ورود اتباع از مرزهای شرقی و غربی و در دیگر روزهای سال حسب مورد و هشدارها تحت مراقبت قرار میگیرند.
نظام آزمایشگاهی کشور به صورت فعال هرگونه نمونه به دست آمده آزمایشگاهی از طریق واحدهای بهداشتی درمانی را بلافاصله مورد سنجش قرار میدهد و نتایج آن برای اقدامات بعدی به مراجع ذیصلاح ارسال میشود. این اقدامات براساس پروتکلهای فنی و علمی است و ساختار بیماریابی، کنترل و پیشگیری از بیماریهای کشور در منطقه خاورمیانه شرایط مطلوبی دارد.
تمام این موارد به معنی آمادگی ساختار سلامت کشور برای پیشگیری از طغیان هرگونه بیماری است ولیکن احتیاطات لازم برای پیشگیری نیاز به خودمراقبتی و توجه به اصول بهداشت فردی و عمومی دارد. از هموطنان عزیز درخواست میشود اطلاعات مربوط به این بیماری را تنها از طریق رسانه های رسمی کشور و آن هم از مراجع رسمی حوزه سلامت پیگیری کنند.
پیشگیری کروناویروس جدید همانند بسیاری از بیماریهای ویروسی مجاری تنفسی بسیار ساده و شامل شستشوی مکرر دست و صورت با شویندههای مناسب، عدم تماس نزدیک با افراد دارای علائم شبه آنفلوآنزا، پرهیز از مصافحه و روبوسی و در آغوش کشیدن است.
گفتنی است، تاکنون هیچ مورد حتی مشکوکی از ابتلا به کروناویروس جدید در ایران گزارش نشده است.
دولت چین از کشف داروی ضد ویروس کرونا و عرضه آن تا ساعاتی دیگر خبر داد!
به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین به نقل از روسیا الیوم، مقامات چین امروز یکشنبه اعلام کردند داروی ضد ویروس کرونا که اخیرا در این کشور و برخی دیگر از نقاط جهان اشاعه یافته و باعث مرگ چندین نفر شده است را کشف کرده اند.
وزیر بهداشت چین با اشاره به اینکه این دارو در حال حاضر مراحل نهائی آزمایش را طی می کند گفت: تا ساعاتی دیگر داروی ضد ویروس کرونا به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار می گیرد.
براساس گزارش های پزشکی تاکنون هزار و ۹۷۵ نفر در چین به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۵۶ تن جان خود را از دست داده اند. همچنین بیش از ۲ هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس آلوده شده اند